Assurantiekantoor Jacques Damen


Een goede verzekering verschaft gemoedsrust. Assurantiekantoor Jacques Damen staat voor een deskundig en onafhankelijk advies op het gebied van particuliere en bedrijfsverzekeringen, helpt u bij het afsluiten en up-to-date houden van uw verzekering en zorgt voor een snelle schade afwikkeling.

Voor particulier

Ons kantoor is gespecialiseerd in schadeverzekeringen voor particulieren. Een schadeverzekering dekt de financiƫle gevolgen van het verlies van of schade aan uw woning of spullen. U kunt dan denken aan een autoverzekering, inboedelverzekering en aansprakelijkheidsverzekering. Voor al deze en andere schadeverzekeringen bent u bij ons aan het juiste adres.

Voor bedrijf

Ondernemen gaat gepaard met risico's. Gelukkig kunt u de meeste van deze risico's verzekeren, zodat de financiƫle impact van onvoorziene gebeurtenissen beperkt blijft. Als zzp'er of mkb'er kunt u bij ons aankloppen voor al uw bedrijfsverzekeringen, zowel schadeverzekeringen als inkomensverzekeringen. Voor uzelf en/of uw personeel.

Voorbeelden van schadeverzekeringen zijn een aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven, bedrijfsschadeverzekering, inventaris- en goederenverzekering en bedrijfsautoverzekering.

Bij inkomensverzekeringen kunt u denken aan een arbeidsongeschiktheidsverzekering, waarmee u als zelfstandige in het geval van arbeidsongeschiktheid verzekerd bent van een inkomen, een ziekteverzuimverzekering en een collectieve ongevallenverzekering voor uw werknemers.

Persoonlijk advies

Of u nu een particulier of ondernemer bent: wij brengen u graag een persoonlijk advies uit, afgestemd op uw unieke situatie en wensen. Een persoonlijk advies begint vaak met een persoonlijk gesprek. Dan kunnen wij u in begrijpelijke taal wegwijs maken in de complexe wereld van verzekeringsproducten en u een glashelder advies uitbrengen. Een verzekering is een duurzaam product. Daarom streven wij ook naar een duurzame relatie met u.

Wilt u een nieuwe verzekering afsluiten of bent u al klant bij ons en is er iets in uw situatie gewijzigd?
Bel dan met 043 - 321 58 35 of vul het online contactformulier in, en wij bellen u zo snel mogelijk terug.