Wat gaat 2019 u brengen? Dat weet u nooit zeker, want er kunnen altijd onverwachte gebeurtenissen op uw pad komen. Maar u heeft misschien wel vastomlijnde plannen gemaakt die u echt wilt verwezenlijken. Wij adviseren u dan graag over de financiële kanten.

Woning verduurzamen
Wat doet u? Wacht u op regelingen van de overheid of neemt u zelf het initiatief om uw woning te verduurzamen? Misschien wilt u kiezen voor woningisolatie en zonnepanelen, maar weet u niet hoe u de financiering rond krijgt. Wij kunnen u daarover adviseren.

Verhuizen
De kinderen het huis uit of juist kinderen op komst. Een baan aan de andere kant van het land. Of eindelijk een kans om de ideale woning te kopen. Er zijn verschillende redenen om te verhuizen. Voor een passende en toekomstbestendige hypotheek klopt u bij ons aan.

Trouwen
De kogel is door de kerk: u gaat samen verder tot de dood u scheidt. Maar een huwelijk heeft naast een romantische ook een juridische en financiële kant. Bespreek gerust met ons met welke maatregelen aandacht verdienen. Van hypotheek tot schadeverzekeringen en van spaarplan tot inkomensregelingen, wij adviseren u graag.

Kinderen krijgen
Wat is er nodig als u gezinsuitbreiding krijgt? Uw kind moet op uw polissen worden bijgeschreven. Dat is snel te regelen. Maar u hecht misschien ook meer aan een goed financiële positie op de lange termijn. Welke maatregelen treft u dan op het gebied van inkomenszekerheid en vermogensvorming?

Andere baan
De krappe arbeidsmarkt biedt u misschien kansen om van baan te veranderen. Blijft u dan wonen waar u nu woont? Is uw nieuwe pensioenregeling even goed als die van uw oude baan? Een goed gesprek over de financiële gevolgen kan geen kwaad.

Ook in 2019 bent u welkom
Wij zijn u ook in 2019 weer graag van dienst. Want uw plannen, maar ook ongeplande gebeurtenissen hebben soms grote financiële gevolgen. U moet nieuwe regelingen treffen, uw verzekeringen aanpassen of een hypotheek afsluiten. Neem daarom altijd contact met ons op als er iets verandert in uw leven.